منیزیم چیست و چه تأثیری در کاهش درد مفاصل دارد

منیزیم چیست و چه تأثیری در کاهش درد مفاصل دارد

مصرف مکمل منیزیم برای درد های عضلانی و مفصلی
مصرف مکمل منیزیم برای درد های عضلانی و مفصلی

منیزیم یک ماده معدنی ضروری است که در بدن شما نقش مهمی ایفا می کند. شما می توانید منیزیم را از خوردن غذاهایی مانند گوشت ، آجیل ، دانه ها و سبزیجات دریافت کنید. اما بعضی از مردم باید مکمل آن را مصرف کنند. قبل از اینکه یک مکمل منیزیم برای کمک به درمان درد عضلانی یا مفصلی مصرف کنید ، با پزشک خود در مورد دوز مناسب و واکنش های احتمالی دارو مشورت کنید.

 

عملکرد منیزیم در بدن

بر طبق دانشگاه مرکزی مریلند منیزیم تقریباً تمام قسمت های بدن شما را تحت تأثیر قرار می دهد. اما نقش اساسی آن در عملکرد سالم ماهیچه ها ، و همچنین قلب و کلیه است. منیزیم همچنین باعث تحریک آنزیم هایی می شود که به کاهش سطح کلسیم ، پتاسیم و دیگر ویتامین ها و مواد معدنی ضروری بدن شما کمک می کنند. اگر در معرض درد عضلانی یا اسپاسم هستید ، منیزیم ممکن است باعث شل شدن عضلات شما شود. اگر به علت بیماری خاصی از درد مفاصل رنج می برید ، مکمل منیزیم می تواند درد را کاهش دهد. علاوه بر این ، منیزیم از اضافه شدن کلسیم به ماهیچه های شما جلوگیری می کند.

 

اثرات منیزیم

مکمل منیزیم می تواند به درمان درد های عضلات و درد های مفصلی کمک کند
مکمل منیزیم می تواند به درمان درد های عضلات و درد های مفصلی کمک کند

بنا به اظهار مرکز پزشکی دانشگاه پیتسبورگ  مکمل منیزیم می تواند به درمان درد های عضلات و درد های مفصلی ناشی از بیماری های پزشکی مانند فیبرومیالژیا ، سندرم پاهای بی قرار و پوکی استخوان کمک کند. منیزیم همچنین ممکن است به کاهش درد عضلانی و سایر نشانه های مرتبط با سندرم پیش از قاعدگی یا PMS کمک کند. همین امر در مورد دیسمنوره ، وضعیتی که شامل گرفتگی و درد هنگام قاعدگی است نیز صدق می کند.

شما می توانید منیزیم را برای کمک به درمان درد مفاصل به علت آرتریت روماتوئید نیز مصرف کنید. تحقیقات پزشکی از استفاده از مکمل های منیزیم برای جلوگیری یا درمان هر گونه بیماری  حمایت نمی کند.

 

دوز مصرف

مصرف مکمل منیزیم برای درد های عضلانی و مفصلی
مصرف مکمل منیزیم برای درد های عضلانی و مفصلی

دانشگاه پزشکی پیتزبورگ می گوید مصرف روزانه منیزیم 400 تا 420 میلی گرم برای مردان بالغ و 310 تا 320 میلی گرم برای زنان است. زنان باردار باید روزانه 350 تا 360 میلی گرم منیزیم دریافت کنند. در حالی که زنان شیرده باید 310 تا 320 میلی گرم دریافت کنند.  میزان مصرف  روزانه برای کودکان پایین تر است. نوزادان  نیاز به 30 تا 75 میلی گرم ، کودکان 80 تا 80 میلی گرم و کودکان بالای 13 ساله 130 تا 240 میلی گرم منیزیم در روز دارند. پسران نوجوان نیاز به 410 میلی گرم منیزیم در روز دارند. در حالی که دختران نوجوان نیاز به 360 میلیگرم دارند.

بزرگسالانی که نیاز به مصرف مکمل منیزیم برای درد های عضلانی و مفصلی یا سایر مسائل مربوط به سلامتی دارند معمولاً 250 تا 350 میلی گرم در روز مصرف می کنند.  سیستم بهداشتی دانشگاه میشیگان می گوید  قبل از شروع مصرف مکمل منیزیم از پزشک خود در باره دوزهای که برای شما مناسب است ، سؤال کنید.

 

موارد استفاده

گذشته از درمان درد مفصل و عضلات ، مکمل منیزیم ممکن است به درمان بیماری آسم ، فشار خون بالا ، بیماری های قلبی – عروقی ، دیابت ، سندرم خستگی مزمن و گلوکوم کمک کند. منیزیم می تواند به پیشگیری از کاهش شنوایی ، نارسایی قلبی یا آریتمی و میگرن ، و همچنین درمان سنگ کلیه ، اوتیسم ،  پرولاپس دریچه میترال ، پره اکلامپسی ، کم خونی ، اختلالات ادراری ، علائم ترک الکل ، اضطراب ، سندرم رینود و درمان کلسترول بالا کمک کند.

 

هشدارها

مرکز سرطان Memorial Sloan-Kettering هشدار می دهد : با توجه به اینکه بالا بودن سطح منیزیم در بدن می تواند باعث ایجاد اسپاسم ، تهوع و استفراغ و حتی مسمومیت شود ، اگر می خواهید مکمل های منیزیم را مصرف کنید ، ممکن است عوارض جانبی مانند اسهال را تجربه کنید.

مصرف مکمل منیزیم  می تواند خطرناک باشد.  مکمل های منیزیم همچنین می تواند با برخی از داروها مانند آنتی بیوتیک ها ، مسدود کننده های کانال کلسیم برای فشار خون بالا ، درمان جایگزین هورمونی ، داروهای دیابت ، لووتیروکسین و بی فسفونات و دیگر داروهای ضد پوکی استخوان  تداخل ایجاد کند.  منیزیم همچنین می تواند با آمیلوریدها ، دیگوکسین ، نیتروفورانتوئین و مسدود کننده های عصبی- عضلانی و مکمل های آهن و فولات تداخل ایجاد کند.

 

کمبود منیزیم می تواند باعث بروز درد مفاصل بشود

کمبود منیزیم می تواند باعث بروز درد مفاصل بشود
کمبود منیزیم می تواند باعث بروز درد مفاصل بشود

کمبود منیزیم و درد مفاصل ناشی از آن مانع انجام فعالیت های روزمره می شود.  به صورتی که بیمار مجبور می شود که  تمام روز در رختخواب بماند. عوامل متعددی برای بروز درد های مفصلی وجود دارد. اما تحقیقات نشان داده است که کمبود منیزیم یکی از آین عوامل است.

منیزیم یک ماده معدنی مهم است که در بسیاری از فرآیند های بدن از جمله حفظ عملکرد طبیعی عضلات و کمک به جذب کلسیم و سایر مواد مغذی مهم نقش دارد. در رژیم غذایی ، منیزیم در سبزیجات و آجیل یافت می شود. اما اکثر آمریکایی ها از رژیم غذایی خود منیزیم کافی دریافت نمی کنند. تحقیقات اخیر نشان داده است که کمبود منیزیم ، به نام هیپومنیزمی ، ممکن است در برخی از بیماری های همراه با درد مزمن مفصلی نقش داشته باشد.

 

کمبود منیزیم و تغذیه

کمبود منیزیم می تواند به تغذیه نامناسب و سوخت و ساز بدن مربوط باشد.
کمبود منیزیم می تواند به تغذیه نامناسب و سوخت و ساز بدن مربوط باشد.

کمبود منیزیم می تواند مشکلات عملکرد عضلانی – اسکلتی برای شما ایجاد کند. از جمله انقباض عضلانی ، درد عضلات ، درد پشت و گردن و سردرد. با توجه به شاخص های ملی پوکی استخوان و بیماری های مرتبط با بیماری های استخوانی ، بیماران مبتلا به بیماری های مزمن مفصلی مثل پوکی استخوان و آرتریت روماتوئید اغلب میزان منیزیم کم و نادرستی دارند. کمبود منیزیم می تواند به تغذیه نامناسب و سوخت و ساز بدن مربوط باشد.  مصرف منیزیم برای زنان بین 310 تا 320 میلی گرم در روز است و برای مردان 400 تا 420 میلی گرم در روز توصیه می شود

بسیاری از مطالعات بالینی موجود که کمبود منیزیم را با درد مفصلی مرتبط می کنند. و بر روی حیوانات آزمایشگاهی انجام شده است. با این حال ، برخی مطالعات جدید انجام شده بر روی  انسان نیز کمبود منیزیم را به بیماری های خاص و درد مفاصل  مرتبط می کند. در یک مطالعه بالینی که اخیرا در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شده است ، محققان دریافتند که یک زن 50 ساله با درد مفاصل شدید نیز از کمبود منیزیم مزمن رنج می برد. یک بررسی بالینی منتشر شده در مجله Biochemistry تغذیه همچنین نشان داد که ارتباط بین کمبود منیزیم و پوکی استخوان وجود دارد.

اگر از درد مفصلی رنج می برید ، با مشورت پزشک معالج خود ، مکمل منیزیم مصرف کنید. به این ترتیب شاید بتوانید یک بار دیگر از انجام فعالیت هایی که دوست دارید ، لذت ببرید.

محقق و مترجم : مینو شفیعی

لینک منبع 

لینک منبع

درمان بی خوابی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا