بیماران سکته مغزی را دریابیم
بعد از سرطان و بیماری های قلبی (سکته های قلبی و گرفتگی های عروق کرونر) سکته مغزی سومین عامل مرگ و میر است
فیزیوتراپی و توانبخشی پس از سکته تا حد زیادی عوارض حاصله از آن را درمان میکند .از زمان انتقال بیمار به بیمارستان روند درمانی توانبخشی آغاز میشود و درمنزل و پس از مرخصی ادامه میابد .تکنیک های به کارگرفته شده در فیزیوتراپی تا حد زیادی میتواند عضلات و ماهیچه ها را تقویت کرده و از اختلالات تعادلی ممانعت به عمل آورد.
بعد از سکته علی الخصوص در آن دسته از افرادی که فعال و مستقل بوده اند تحمل وضعیت بعد از سکته سخت است
کنار آنان بمانید و آن ها را به رفتن جلسات فیزیوتراپی تشویق کنید .متخصصین فیزیوتراپ حرکات نرمشی را به مبتلایان آموزش داده و در صورت انجام و مصرف داروهای ضد گرفتگی عضلات تا حد زیادی کیفیت زندگی خود را بهبود می بخشند .
– فیزیوتراپی سبب بهبود انعطاف پذیری در مفاصل (جهت جلوگیری از کوتاهی های عضلانی و خشکی مفاصل به علت بی حرکتی) براساس اصول علمی میشود.
انجام حركات نرمشي و مصرف داروهاي ضداسپاسم برای درمان گرفتگي عضلات بيماران بکار میرود. در صورتي كه گرفتگي عضلات رفع نشود جراحي روي مغز يا روي عضلات و مفاصل صورت ميگيرد. جراحي سبب از بين رفتن درد و بازيابي برخي از حركات ميشود.
– درمان فیزیوتراپی براساس ارزیابی های اولیه بیماران و منحصر به خود بیمار صورت می گیرد.
– تنظیم برنامه درمانی مناسب
– آموزش وضعیت های صحیح ایستادن و راه رفتن و کمک به بهبود اختلالات حرکتی
– ایجاد انگیزه و افزایش اعتماد به نفس با تشویق با تحریک سیستم های هیجانی مغز
متخصصین کلینیک فیزیوتراپی شایگان مهر شما را یاری میدهند تا بیمار بتواند خود خود را احیا کند و با آموزش های لازم برای همراهان فرد مبتلا شرایط بهبودی سریع آنان را هموار کند مقالات بعدی ما را دنبال کنید .